Dr Frank Dieet

In de loop der tijd is het Dr Frank Dieet steeds populairder geworden. Veel mensen zijn echter nog niet bewust van de kracht van het dieet van dokter Frank. Een kilo per week afvallen is geen probleem, je bent binnen een paar weken gezond en slank!

Wat is het Dr Frank Dieet?

Het dr. Frank dieet is ook bekend als het 1 kilo per week dieet. Het dr. Frank dieet baseert zich op het idee dat je sneller afvalt door het consumeren van eiwitten gecombineerd met een koolhydraten arm dieet. Het is de bedoeling dat de eiwitten je een vol en verzadigd gevoel geven en tegelijkertijd je spiermassa in stand houden. Volgens het dr. Frank dieet is het in stand houden van de spiermassa erg belangrijk, je spieren hebben immers veel energie nodig en zorgen dus voor verbranding. Vandaar dat sport en beweging ook een belangrijk onderdeel is van het dr Frank dieet. Marketingtechnisch pakt het dr Frank dieet of het EenKiloPerWeekDieet het goed aan.

Aanmelden voor het Dr Frank Dieet

Op de website www.eenkiloperweek.nl kunnen mensen zich gratis inschrijven voor het Dr Frank Dieet en daarnaast recepten ontvangen, informatie vinden, persoonlijke begeleiding krijgen en waarschijnlijk het belangrijkste; samen ervaringen delen over de strijd tegen obesitas en hoe het Dr. Frank eiwitdieet helpt bij snel afvallen.

In de eerste fase van het dr. Frank dieet wordt er geprobeerd zo min mogelijk vezels en koolhydraten te consumeren. Voor een periode van ongeveer 10 weken, dien je dit vol te houden, waarna je weer naar een uitgebreider voedingspatroon moet uitbreiden. Het beperken van vezels en koolhydraten kunnen wat darmklachten teweeg brengen zoals verstopping, hiervoor raadt het dr. Frank dieet bepaalde vitaminesupplementen aan. Volg je de instructies, dan belooft het dr. Frank dieet een gemiddelde van 1 kilo gewichtverlies per week. Dit kan meer of minder zijn en is afhankelijk van de mate van overgewicht. Heb je bijvoorbeeld een BMI van 25 of minder, dan heeft een eiwitrijk dieet zoals het dr. Frank dieet geen zin, je hebt dan immers geen overgewicht. Ben je inmiddels op je streefgewicht beland, dan is het zaak om geleidelijk weer gezonde koolhydraten aan je dieet toe te voegen, zoals vetarme zuivel, fruit en volkoren brood.

1 Kilo per week afvallen met het Dr Frank Dieet

Koolhydraatarme diëten: Het Dr. Frank eiwitten dieet

Veel mensen die het dr. Frank dieet volgen, consumeren eiwitshakes als ontbijt of lunch. Het dr Frank dieet is immers een eiwit dieet c.q. proteïne dieet. Diëten werkt hier dus met name op basis van deze voedingsstoffen. Deze eiwitshakes zorgen voor een verzadigd gevoel en geven je het idee dat je toch wat minder hebt gegeten dan een stevige boterham of iets dergelijks.

Naast het Dr Frank dieet zijn er natuurlijk een hoop alternatieven om snel en effectief gewicht te verliezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *